Schoonheid is balans tussen innerlijk en uiterlijk

De juiste balans in je leven is essentieel om lekker in je vel te zitten. Soms is deze echter ver te zoeken en heb je het gevoel dat je in een overlevingsmodus zit. Aan het einde van de dag heb je dan nog nauwelijks energie om wat te doen.

Veel mensen ervaren dagelijks stress en hebben het gevoel dat ze worden geleefd. Voorkom dat! 
Maak je hoofd regelmatig leeg, creëer rust en ontspan.

Bij Liv & Relax wordt niet alleen aandacht besteed aan een specifieke klacht, maar juist aan de mens als één geheel. Ieder mens wordt beschouwd als een unieke eenheid van lichaam en geest met ieder zijn eigen behoeften. Vanuit deze holistische werkwijze, kunnen verschillende uiteenlopende vormen van behandelingen worden toegepast.

Arrow down

Over Liv & RelaxMijn naam is Paulien de Brouwer.

Al jaren verzorg ik schoonheidsbehandelingen om mensen te laten genieten van een welverdiend relax-moment. Naast het verzorgen van deze ontspanningsmomenten, voelde ik in de loop der tijd ook de behoefte om met de innerlijke mens aan de slag te gaan. Om de daad bij het woord te voegen, heb ik een opleiding tot MEE therapeut gevolgd (Multi Energetisch Essentie therapie). Gedurende deze opleiding heb ik tal van mooie technieken geleerd, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staan.

Om deze behandeltechnieken nog meer kracht te geven, werk ik met een “100% puur” productlijn van Bashya.
Deze producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit eco / bio plantaardige ingrediënten.

Behandelingen

Contact

Stuur me een berichtje of bel:

  • Liv & Relax
    Paulien de Brouwer
    Bathmenseweg 22A (Leidepad)
    7434 PZ Lettele
  • 06-34138481
  • Facebook Liv&Relax
  • Please use a REAL email address so that we can get back to you.